Agenda

mei 2022

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Jaarlijkse evenementen

Buiten de maandelijkse borrels, activiteiten van de activiteitencommissie en spontane avondjes uit zijn er ook vaste evenementen die elk jaar weer terugkomen.

Trainingsweekend

Het trainingsweekend vindt plaats in de aanloop naar het nieuwe honk- en softbalseizoen. Tijdens het weekend wordt er niet alleen maar getraind, maar is er ook tijd voor gezelligheid. Traditiegetrouw wordt er op de zaterdagavond een friettafel klaargemaakt gevolgd door een activiteit van de activiteitencommissie. Afgelopen jaar hebben we een pubquiz gehouden met een, natuurlijk, honk- en softbal thema.

Rangersweekend

Het Rangersweekend vindt plaats tegen het einde van het reguliere jaar en zit vol activiteiten, spelletjes en gezelligheid. Afgelopen jaar zijn we met z’n allen naar het pittoreske Diemelkroon in Duitsland geweest. Het weekend zat vol met activiteiten zoals een speurtocht, gotcha, een bingo, spelletjes-estafette en een heus kerstdiner waarbij iedereen in stijl gekleed was.

Stapavond Nijmeegse Vierdaagse

Elk jaar loopt heel Nijmegen uit voor de Nijmeegse Vierdaagse en zo ook de Rangers. De dinsdagavond is dé stapavond van de Radboud Rangers. Zowel de dames als de heren verkennen de verschillende feesten en pleinen in de stad om uiteindelijk de lopers in de vroege ochtend uit te zwaaien bij de Wedren!

Radboud Rangers Oktoberfest toernooi

Het Radboud Rangers Oktoberfest toernooi, door velen gedoopt tot gezelligste Honk- en Softbal toernooi van de lage landen. Teams uit het heel Nederland en België komen naar het sportcomplex van de Hazenkamp om daar een balletje te slaan en vangen. Niet te missen is het Oktoberfest feest wat plaatsvindt op de zaterdag, waar iedereen elk jaar voor terugkomt. Dit jaar vindt het Oktoberfest plaats van 18 t/m 20 oktober. Voor meer informatie, zie de facebook pagina.

Datum laatst bijgewerkt: 27 februari 2020

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.