Lidmaatschap

Lidmaatschap

Bij de Radboud Rangers zijn er diverse soorten lidmaatschappen:
wedstrijdlid, begunstiger, recreantlid en niet-spelend lid.
Het is mogelijk om als niet-student bij de Radboud Rangers te spelen omdat we niet uitsluitend gebruik maken van faciliteiten van het Radboud Sportcentrum. Echter dienen alle spelende leden en alle leden die gebruik maken van de sportfaciliteiten op de campus in het bezit te zijn van een studenten-sportkaart. Mocht dit niet het geval zijn, dan komt er €40,- euro bovenop de contributie.

De contributie voor elk lidmaatschap is als volgt:

Wedstrijdleden €144,-

Lidmaatschap voor studenten aan de HAN of RU die ook competitiewedstrijden spelen.
Dit is opgebouwd uit €64,- euro aan bondskosten, €30,- euro contributie voor de club en €50,- euro voorschot voor werkacties (die €50,- kan terug verdiend worden, zie kopje ‘werkacties’).

Begunstigers €184,-

Lidmaatschap voor mensen die niet als student aangemerkt kunnen worden die competitiewedstrijden spelen.
Dit is opgebouwd uit €64,- euro aan bondskosten, €30,- euro contributie voor de club, €40,- euro voor de misgelopen studentsubsidie en €50,- euro voorschot voor werkacties (die €50,- kan terug verdiend worden, zie kopje ‘werkacties’).

Recreantleden €80,-

Lidmaatschap voor studenten die recreatief willen trainen en geen competitiewedstrijden spelen.
Dit is opgebouwd uit €30,- euro contributie voor de club en €50,- euro voorschot voor werkacties (die €50,- kan terug verdiend worden, zie kopje ‘werkacties’).

Niet-spelende leden €40,-

Lidmaatschap voor mensen die geen gebruik maken voor trainingsfaciliteiten maar die wel mee doen aan activiteiten.
Dit is opgebouwd uit €15,- euro contributie voor de club en €25,- euro voorschot voor werkacties (die €25,- kan terug verdiend worden, zie kopje ‘werkacties’).

Werkacties

Ieder lid is verplicht om werkacties te doen of om deze verplichting af te kopen. Afkopen is heel simpel; je betaalt met je contributie al een voorschot, als je geen werkacties doet dan koop je ze automatisch af. Laat dit wel even weten aan de secretaris voor de planning van de werkacties! Je kunt het bedrag terugverdienen door het doen van 8 uur aan werkacties. Iedere maand ontvang je van de secretaris de mogelijkheden om deze in te vullen.

Datum laatst bijgewerkt: 13 april 2019

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.