Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de Radboud Rangers vinden en hoe neem ik contact met jullie op?
Welke schoenen heb ik nodig?
Voor zaaltrainingen zijn binnensportschoenen vereist, op het RSC veld zijn alle sportschoenen zonder noppen toegestaan en op onze wedstrijdvelden zijn noppen het handigst.
Wat is het verschil tussen honkbal en softbal?
Naast de veld grootte, de bal grootte en het respectievelijk bovenhands en onderhands pitchen zijn er nog een aantal grote en kleine verschillen. Je kunt deze vinden op de site van de KNBSB of je kunt een kijkje nemen op wikipedia.
Waar spelen we?
Onze recreanten- en wintertrainingen vinden plaats op het RSC op de campus in van de Radboud Universiteit en de HAN. Onze wedstrijdtrainingen en wedstrijden worden gespeeld op het terrein van HSV de Hazenkamp op Staddijk.
Wat heb ik nodig om te spelen?
Je standaard sportuitrusting is voldoende om bij ons te starten. Je kunt in het begin alles van ons lenen. Op den duur heb je je eigen handschoen, noppenschoenen en een tenue nodig voor wedstrijden.
Waar kan ik honk- en softbal materialen kopen?
Je kunt alvast online een kijkje nemen bij winkels als Covee, Forelle en SSK, maar ook bij Amazon. Covee, Forelle en SSK hebben ook allen winkels verspreid door het land waar je de spullen ook kan passen. Je kan ook altijd om advies vragen bij onze leden. Grotere sportwinkels hebben vrij weinig op gebied van honk- en softbal. De websites van de gerenomeerde honk- en softbalwinkels vind je hier.

Als je hier geen antwoord op jouw vraag hebt kunnen vinden, neem dan vooral even contact met ons op.

Datum laatst bijgewerkt: 13 april 2019

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.